Tuinontwerp laten maken

RR Tuin & Design verzorgt het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte, zodat deze perfect aansluit op uw woning of bedrijf. Wij maken voor ieder formaat tuin en buitenruimte een tuinontwerp op maat. Zo is uw tuin voorzien van alle laatste trends en ontbreekt het u niets qua luxe, comfort en uitstraling. We ontwerpen uw tuin op basis van uw visie, wensen en voorkeuren. Dus wacht niet langer en maak uw #GREENDREAM realiteit.

Tuinadvies op maat: laat uw tuin groeien en bloeien!

Uw tuin is een plek waar u tot rust kunt komen. Na een lange werkdag is uw tuin de ideale plek om te relaxen in het zonnetje. Een tuin biedt ook de ruimte aan kinderen om zich lekker uit te kunnen leven en het is voor veel huisdieren ook een favoriete plek om te spelen. Kortom: uw tuin biedt plezier, ontspanning en inspiratie en het verbetert de kwaliteit van leven! Uw tuin goed laten inrichten is daarom erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tuin en dat uw tuin uw wensen en behoeften ondersteunt. Of u nu een groene, ecologische tuin wilt of een wellnesstuin, RR Tuin & Design ontwerpt uw ideale droomtuin op maat! Ook wanneer u een praktische bedrijfstuin wilt laten inrichten, kunt u bij ons terecht voor een maatwerk ontwerp.

Wilt u een tuinontwerp op maat?

Wij werken met u naar uw droomtuin!

Tuinontwerp laten maken door onze tuinontwerper: wat kost het?

Iedereen die graag en tuin wil laten aanleggen is natuurlijk benieuwd naar de kosten. Wat kost een tuinontwerp en waar moet u aan denken qua kosten voor het aanleggen? Allereerst de kosten voor het ontwerp: wij hanteren geen vaste prijs voor een tuinontwerp. Dit komt doordat iedere tuin anders is en de oppervlakte van de tuin speelt ook een belangrijke rol. Ook voor de aanleg van uw tuin zijn er verschillende factoren van invloed op de totaalprijs. Zo zijn materiaalkosten en uw wensen ten aanzien van de beplanting en andere specifieke wensen bepalend voor de hoogte van het totaalbedrag. Wilt u graag uw tuin laten ontwerpen en bent u benieuwd naar de kosten? Dan kunnen wij u vrijblijvend een offerte toesturen met een kostenindicatie.

Uw voor- of achtertuin laten ontwerpen door RR Tuin & Design

Grote en kleine tuinen, luxe wellnesstuinen, bedrijfstuinen, tuinen met zwembad, patio’s, dakterrassen, overkappingen en buitenkeukens vallen onder onze expertise. Wij maken voor ieder formaat tuin met plezier een ontwerp maat! Of u nu een tuinontwerp voor een kleine tuin wilt, een ecologisch tuinontwerp, een tuinontwerp voor een landelijke of moderne tuin of juist een natuurlijke, ‘wilde’ tuin met een ontwerp met veel verschillende plant- en bloemsoorten: RR Tuin & Design regelt het voor u! Onze moderne tuinontwerper vertaalt uw wensen naar een concreet tuinplan en geeft ook voor uw tuinbeplanting deskundig advies.

3D-ontwerp voor uw tuin

Wilt u een tuinplan voor een natuurlijk tuinontwerp, of juist een moderne, strakke tuin? Met onze 3D-ontwerpen komt uw tuin pas echt tot leven! Door middel van een 3D-ontwerp brengen we uw tuin gedetailleerd in kaart en ziet u direct het uiteindelijke ontwerp. Onze ervaring is dat veel klanten een 3D-tuinontwerp prettig vinden, omdat het nieuwe ontwerp zo in één oogopslag duidelijk is. Bovendien worden uw wensen en eisen zo optimaal vertaald naar uw nieuwe tuin en worden uw woning en de buitenruimte geheel op elkaar afgestemd. Details zijn met een 3D-ontwerp uiterst nauwkeurig uitgewerkt, waardoor u een realistisch en overzichtelijk beeld van uw nieuwe tuin krijgt.

Werkwijze tuinplan en advies tuinbeplanting

Wanneer we starten met het tuinontwerp, hebben we eerst de afmetingen van uw tuin nodig. Is er een bouwtekening of plattegrond, dan gebruiken wij deze als uitgangspunt voor het ontwerp. Indien er geen bouwtekening of plattegrond aanwezig is, komen we bij u de tuin opmeten met professionele laserapparatuur. Op basis van deze metingen starten we met het tuinontwerp. We presenteren vervolgens uw nieuwe tuinontwerp aan u middels een presentatie op kantoor of op locatie. Nadat het ontwerp besproken is, nemen we ook de beplanting mee in de presentatie. Voor de beplantingskeuze denken wij ook graag met u mee over het onderhoud, zodat u precies weet waar u aan toe bent op korte en lange termijn. Daarbij adviseren we u zowel over de werkzaamheden bij uitvoer in eigen beheer als bij uitvoering door onze professionals. Zo kunt u weloverwogen een beslissing maken voor uw nieuwe tuin.

Andere diensten van RR Tuin & Design

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinaanleg Zakelijk

Particuliere tuin of bedrijfstuin laten aanleggen? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in ontwerp voor uw particuliere tuin of bedrijfstuin? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin!

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant