Kennismaking  Riley Roovers

RR Tuin en Design is opgericht door hovenier en tuinontwerper Riley Roovers. Zijn herkenbare stijl onderscheidt zich, doordat hij tuinen met een tijdloos karakter ontwerpt. Voor iedere tuin zoekt hij naar de unieke balans, als stevige basis voor inrichten op maat. Want het perfecte tuinontwerp ontstaat alleen als resultaat van een goede samenwerking met de klant. 

Na het afronden van zijn opleiding tot Hovenier beheerst Riley alle expertises van het vak. Vanuit zijn groeiende passie voor ontwerpen vervolgde hij zijn studie waar hij Tuin- en Landschapsarchitectuur studeerde. Na afronding van beide opleidingen is Riley meteen gestart met RR Tuin en Design: aanbieder van exclusieve tuinen, luxe wellnesstuinen en dakterrassen. Riley is door zijn brede scholing zowel praktisch als creatief onderlegd. Hij ontwerpt tuinen op maat en regelt de volledige aanleg van uw tuin van A tot Z.

Werkwijze RR Tuin en Design

Een tuin omvat vele aspecten en kan uit veel verschillende elementen bestaan. Zo kunnen een overkapping, zwembad of buitenkeuken onderdeel van uw wensen zijn. Bij RR Tuin en Design pakken we uw project graag van ontwerp tot en met realisatie op. We hebben hiervoor de juiste kennis en expertise in huis. Wij werken uitsluitend met de beste professionals. Alleen zo kunnen we garanderen dat het ontwerp en de beleving die we samen vooraf hebben bepaald, in alle elementen van de tuin gewaarborgd blijven. We werken volgens een gestroomlijnd proces dat zichzelf al vele malen bewezen heeft.


Gedreven/klantgericht/ambitieus

Ik ben sinds mijn 13e levensjaar voor dit vak gevallen en kwam er door te doen al snel achter dat ik voor mezelf wilde beginnen. Ik begon op die leeftijd namelijk om met een heggenschaar achterop mijn fiets naar de eerste klanten te rijden in mijn woonplaats Etten-Leur.

Naarmate ik veel leerde en ouder werd groeide het gestaag en was ik ondertussen afgestuurd aan de hoveniersopleiding in Breda niveau 3 en 4  behaald en alle facetten van het vak mogen zien en leren in de tijd dat ik studeerde, toen ik mijn diploma had ben ik mijn droom  verder gaan uitbouwen met de visie die ik had op mijn sector en hoe ik doormiddel van mijn overvloed aan passie een onderscheidend vermogen wilde creëren tegenover mijn vele collega’s in de buurt/omstreken.

Gaande weg kwam er personeel bij kijken en ook deze jongens geef ik deze boodschap mee en zo werken wij samen als hecht team om alles te verwezenlijken en een echt uniek bedrijf te creëren, met klanten die niet alleen tevreden zijn maar ook een beetje fan zijn geworden van ons.


Secuur/sociaal/gedreven

Ik ben halverwege 2022 gestart bij RR Tuin & Design en heb gelijk alle facetten van dit mooie vak mogen meemaken en veel geleerd van Riley. De diversiteit in projecten/werkzaamheden maakt dit vak iets waar iedereen wel een draai kan vinden en dat vind ik heel gaaf,  ook ben je altijd lekker bezig.

Ik ben vrij snel gevallen voor het snoeien van tuinen en het aanleggen van diverse bestrating, hierdoor ben ik daar een specialisme voor aan het ontwikkelen en laat Riley mij ook echt vrij om hierin door te groeien. Het oog voor detail en het contact & waardering van de klanten vind ik ook mooi. Dit geeft keer op keer een kick.

Hopelijk zien wij elkaar eens bij u in de tuin en drink ik graag een kopje koffie en laat ik u met passie mijn vak zien!


Klantgericht/gedreven/flexibel

Sinds eind 2022 ben ik werkzaam binnen dit bedrijf en merkte een positief verschil ten opzichte van mijn eerdere werkgevers binnen deze sector, met name de passie/drive van Riley motiveert mij enorm.

Ik heb hier meteen vrijheid gekregen en kon mezelf hierdoor flink en snel ontwikkelen waardoor ik merkte dat ik op andere plekken ‘’geremd’’ werd, samen met Demmorey vorm ik een koppel en vullen wij elkaar perfect aan. Hij snoeit perfect en ik ruim netjes op en hij kan super netjes straten en ik weer het zandbed voorbereiden, dit geeft ook aan dat werken in teamverband bij ons heel goed zit

In de toekomst mag ik wat interne zaken op mij nemen om daarin te leren en groeien zodat ik in de toekomst andere functies kan bekleden binnen dit bedrijf om zo mee te blijven groeien

Wellicht zien wij elkaar eens tijdens een project opstart of een bakje koffie tijdens de werkzaamheden!


Leergierig/behulpzaam

Sinds de zomer vakantie van 2021 ben ik bij RR Tuin & Design begonnen als vakantie baan om te kijken of ik dit vak echt zo leuk vond als ik dacht en zodat ik met zekerheid mijn niveau 2 studie begon.

Hoe meer uren ik draaide hoe meer ik viel voor dit mooie beroep, ik heb enorm veel verschillende projecten en dingen gedaan en ben positief verrast over wat dit vak te bieden heeft en wat dit leerbedrijf doet voor zijn leerlingen.

Ik ga nu dit vak verder ontdekken en werk hier met plezier om uiteindelijk ook mijn favoriete werkzaamheden te ontdekken en daar beter in te worden.

Misschien tot binnenkort tijdens de werkzaamheden en dan maak ik graag kennis met u.

Kwaliteit en duurzaamheid

Waarde aan kwaliteit en duurzaamheid.
In onze werkzaamheden vindt u onze waarden terug. We scheiden ons afval, maken waar mogelijk gebruik van heggescharen en motorzagen op accu, en gebruiken speciale brandstof. Ons personeel is vakkundig opgeleid, we werken milieubewust en zijn er altijd op gefocust om met u mee te denken en u uiteindelijk te ontzorgen. Wij geloven in gelijke kansen en willen die ook kunnen bieden! Daarom maken we graag tijd vrij voor het opleiden van stagiaires en het samenwerken met wajong-jongeren.

Wat klanten van ons vinden

Netjes en snel gewerkt

Babs Petit | Datum: 06-11-2023

9.5
Kwaliteit werk9Kwaliteit materiaaln.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit9

Goede communicatie.

Babs Petit

Klant

Vriendelijke/vakbekwame mannen met een gedreven tempo, klus naar tevredenheid afgerond

TJ de Vries | Datum: 16-08-2023

9
Kwaliteit werk9Kwaliteit materiaaln.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie9Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Bestrating opnieuw gelegd met correct afschot en afwatering gecreëerd

TJ de Vries

Klant

Super vriendelijk, snel en goed geholpen volgens afspraak

Wilma van Laechoven | Datum: 15-08-2023

9.4
Kwaliteit werk9Kwaliteit materiaal8Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Kunstgras laten leggen i.p.v. grind. Snel en naar tevredenheid uitgevoerd. Ik kan iedereen Riley aanbevelen!

Wilma van Laechoven

Klant

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant

Partners