Kennismaking  Riley Roovers

RR Tuin en Design is opgericht door hovenier en tuinontwerper Riley Roovers. Zijn herkenbare stijl onderscheidt zich, doordat hij tuinen met een tijdloos karakter ontwerpt. Voor iedere tuin zoekt hij naar de unieke balans, als stevige basis voor inrichten op maat. Want het perfecte tuinontwerp ontstaat alleen als resultaat van een goede samenwerking met de klant. 

Na het afronden van zijn opleiding tot Hovenier beheerst Riley alle expertises van het vak. Vanuit zijn groeiende passie voor ontwerpen vervolgde hij zijn studie waar hij Tuin- en Landschapsarchitectuur studeerde. Na afronding van beide opleidingen is Riley meteen gestart met RR Tuin en Design: aanbieder van exclusieve tuinen, luxe wellnesstuinen en dakterrassen. Riley is door zijn brede scholing zowel praktisch als creatief onderlegd. Hij ontwerpt tuinen op maat en regelt de volledige aanleg van uw tuin van A tot Z.

Werkwijze RR Tuin en Design

Een tuin omvat vele aspecten en kan uit veel verschillende elementen bestaan. Zo kunnen een overkapping, zwembad of buitenkeuken onderdeel van uw wensen zijn. Bij RR Tuin en Design pakken we uw project graag van ontwerp tot en met realisatie op. We hebben hiervoor de juiste kennis en expertise in huis. Wij werken uitsluitend met de beste professionals. Alleen zo kunnen we garanderen dat het ontwerp en de beleving die we samen vooraf hebben bepaald, in alle elementen van de tuin gewaarborgd blijven. We werken volgens een gestroomlijnd proces dat zichzelf al vele malen bewezen heeft.

Gedreven, Passie en Enthousiast.

Werk samen met ons naar uw groene droom!
Hoveniersbedrijf RR Tuin en Design bestaat uit een team van gedreven, enthousiaste en vakbekwame hoveniers en partners. Onze kern activiteiten zijn tuinontwerp (3D), tuinaanleg en tuinonderhoud.
Tijdens deze werkzaamheden is het de passie en het gevoel voor detail dat ons onderscheid.
Binnen de werkzaamheden werken wij graag samen met de opdrachtgever naar het gewenste resultaat geheel afgestemd op de behoefte en wensen van de opdrachtgever gecombineerd met onze vakkennis en begeleiding.

Kwaliteit en duurzaamheid

Waarde aan kwaliteit en duurzaamheid.
In onze werkzaamheden vindt u onze waarden terug. We scheiden ons afval, maken waar mogelijk gebruik van heggescharen en motorzagen op accu, en gebruiken speciale brandstof. Ons personeel is vakkundig opgeleid, we werken milieubewust en zijn er altijd op gefocust om met u mee te denken en u uiteindelijk te ontzorgen. Wij geloven in gelijke kansen en willen die ook kunnen bieden! Daarom maken we graag tijd vrij voor het opleiden van stagiaires en het samenwerken met wajong-jongeren.

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant

Partners