Tuinaanleg door hovenier in Etten-Leur

Bent u toe aan een nieuwe tuin waar u optimaal tot rust komt? Laat uw tuin professioneel aanleggen door RR Tuin & Design. Ons hoveniersbedrijf in Etten-Leur heeft jarenlang ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Wanneer u uw tuin door ons laat ontwerpen en aanleggen, staan wij ook voor u klaar voor periodiek onderhoud. Het eindresultaat is de tuin van uw dromen! Ieders droomtuin ziet er anders uit; waar de één ruimte wilt voor een hottub of een vijver, wil de ander een mooi terras. Wilt u een zakelijke tuin aan laten leggen? Ook dat is mogelijk bij ons hoveniersbedrijf in Etten-Leur. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, vraagt ons vakgebied om creativiteit in ontwerpen. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn werkzaam in heel Nederland en binnen de prijsklassen midden / hoog segment.

Wilt u een tuinontwerp op maat?

Wij werken met u naar uw droomtuin!

Onze tuinontwerper voor uw tuinaanleg in Etten-Leur staat voor u klaar!

Zoekt u naar een tuinontwerper in Etten-Leur? Laat RR Tuin & Design uw tuin ontwerpen. Voorafgaand aan het tuinontwerp worden enkele randvoorwaarden besproken. Vervolgens maken onze ontwerpers een mooi concept voor uw tuin. Het ontwerp van uw tuin kunt u thuis of in ons inspiratie centrum met 3D-software bekijken. U kunt ons online portfolio bekijken ter inspiratie, voordat u uw tuin laat aanleggen door onze hovenier in Etten-Leur.

Tuin laten aanleggen in Etten-Leur

Bij RR Tuin & Design wordt u van begin tot eind ontzorgd voor uw tuinontwerp en tuinaanleg in Etten-Leur. Voordat we het ontwerp maken, bespreken we uitgebreid uw wensen en met welk budget we aan de slag mogen. Na dit gesprek ontwerpen we uw tuin, u krijgt het ontwerp samen met een offerte gepresenteerd bij u of bij ons op locatie. Indien alles naar wens is, begint onze hovenier in Etten-Leur met het aanleggen van uw tuin. Na oplevering van de tuin kunnen verschillende onderhoudsmogelijkheden worden besproken. Dat is het mooie van de service ons van hoveniersbedrijf in Etten-Leur!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat uw tuin ontwerpen door onze tuinontwerper in Etten-Leur

Laat uw tuin ontwerpen door RR Tuin & Design. Zo hoeft u na het laten tekenen van uw tuin niet op zoek naar een ander bedrijf dat deze tuin ook kan aanleggen. We maken voorafgaand aan het ontwerpproces een afspraak waarin we uw wensen afstemmen met het toekomstige ontwerp. Tijdens dit gesprek worden verschillende materialen, kleuren en planten besproken. Heeft u behoefte aan wat meer privacy? Dan maken wij gebruik van bladhoudende beplanting bijvoorbeeld. Vindt u privacy niet zo belangrijk, maar bent u juist toe aan meer ontspanning? Dan zorgen wij dat u op het 3D-ontwerp bijvoorbeeld een jacuzzi of zwembad terug kunt zien welke geheel conform uw wensen kunnen realiseren.

Andere diensten van RR Tuin en Design

Advies & Ontwerp

Tuinaanleg Particulier

Tuinonderhoud

Tuinaanleg Zakelijk

Allround hovenier nodig in Etten-Leur?

RR Tuin en Design is er voor zowel tuinaanleg, tuinonderhoud en het ontwerpen van uw tuin. Is uw tuin toe aan een zomer- of winterbeurt, of wilt u het gehele jaar door ontzorgd worden met het tuinonderhoud? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Samen bekijken we dan met u de mogelijkheden voor uw tuin. Een  allround hovenier legt uw tuin voor u aan in Etten-Leur, Prinsenbeek, Oosterhout of gewenste andere plaats. Indien gewenst kunnen wij uw tuin ook regelmatig onderhouden. Vaak wordt bij het woord ‘hovenier’ meteen gedacht aan onbetaalbare uurtarieven. RR Tuin en Design biedt professioneel maatwerk binnen alle prijsklassen!

Werkgebied RR Tuin & Design

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant