Bedrijfstuin laten aanleggen door RR Tuin & Design

Een bedrijfstuin is letterlijk het visitekaartje van uw bedrijf. Het is het eerste wat klanten en medewerkers zien wanneer ze uw bedrijf bezoeken. Een bedrijfstuin is een plek waar u en uw medewerkers tot rust kunnen komen. Het is een perfect alternatief voor een vergaderruimte en het stimuleert collega’s om te bewegen. RR Tuin en Design realiseert uw ideale bedrijfstuin! Van ontwerp tot aanleg en onderhoud: wij regelen het voor u zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Op zoek naar een hovenier die uw gazon onderhoud?

Wij werken met u naar uw droomtuin!

RR Tuin & Design bedrijfstuinen: van ontwerp tot aanleg en onderhoud

Een bedrijfstuin moet zowel mooi als functioneel zijn. Bij RR Tuin & Design houden we rekening met al uw wensen op tuingebied en ontwerpen we in overleg uw ideale bedrijfstuin. We overleggen met u wat de gewenste stijl is en hoeveel beplanting u in de bedrijfstuin wilt hebben. Zowel het ontwerp als het aanleggen doen wij in eigen beheer. Ook voor het onderhouden van bedrijfstuinen kunt u bij ons terecht.

Uw bedrijfstuin inrichten met een professioneel ontwerp

Een goed ontwerp is de basis voor een mooie bedrijfstuin. Heeft u nog helemaal geen bedrijfstuin ingericht en wilt u hier graag een groene oase van maken? Of heeft u een bestaande bedrijfstuin die wel wat vernieuwing kan gebruiken? RR Tuin en Design ontwerpt bedrijfstuinen op maat! We stemmen het ontwerp altijd af op uw persoonlijke voorkeuren en de functie van de bedrijfstuin.

Bedrijfstuin aanleggen

Een mooie bedrijfstuin straalt rust en professionaliteit uit. Een uitnodigende entree, parkeerplaatsen, een fietsenstalling; allemaal zaken die belangrijk zijn voor het uiteindelijke ontwerp en de aanleg van uw bedrijfstuin. U kunt natuurlijk zelf aan de slag met het aanleggen van een bedrijfstuin, maar makkelijker is om dit uit te besteden aan RR Tuin & Design. Wij regelen alles van A tot Z. Van beplanting tot bestrating en aanleg en we zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin volledig aan uw wensen voldoet. Afhankelijk van de grootte van de bedrijfstuin en het soort werkzaamheden kunnen wij een planning voor u maken. Kleine aanpassingen in een bestaande bedrijfstuin kunnen al in een werkdag geregeld worden. Moet een bedrijfstuin leeggehaald worden, een beregeningssysteem worden aangelegd, grond worden af- of aangevoerd en moet er bestrating worden aangelegd, dan duren de werkzaamheden minimaal een week. Moeten er andere elementen worden aangelegd, dan kan de duur van deze werkzaamheden oplopen, afhankelijk van uw wensen.

Onderhoud van uw bedrijfstuin

Is uw bedrijfstuin eenmaal aangelegd, dan wilt u deze ook in goede conditie houden. Wij verzorgen en onderhouden uw tuin en kunnen in de gewenste frequentie op locatie uw tuin(en) onderhouden. Met het onderhoud van uw bedrijfstuin verwijderen we onkruid, snoeien we heggen en bomen en verzorgen we uw beplanting, zodat uw bedrijfstuin altijd netjes, groen en bloeiend is! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant