RR Tuin & Design: tuinaanleg door hovenier in Oosterhout

wilt u een tuin laten aanleggen in buurt van Oosterhout? Dan bent u bij RR Tuin & Design aan het juiste adres. Onze hovenier nabij Oosterhout werkt graag vanuit de laatste trends en met onze passie voor vernieuwing zien we elke nieuwe opdracht als een kans om uw dromen te realiseren. Wij werken daarnaast ook duurzaam en milieuvriendelijk. Zo proberen we bij uw tuinaanleg in Oosterhout enkele materialen te hergebruiken, bijvoorbeeld bestrating of beplanting. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee en zo blijft er extra budget over voor andere zaken. Dus wilt u een tuin laten aanleggen door een professionele hovenier in Oosterhout? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u een tuinontwerp op maat?

Wij werken met u naar uw droomtuin!

Wij verzorgen uw tuinaanleg in Oosterhout

Wij begrijpen als geen ander dat het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een tuin veel werk kan zijn, kies daarom voor een professioneel hoveniersbedrijf nabij Oosterhout wanneer u uw tuin wilt laten aanleggen. U krijgt van ons een overzicht van de werkzaamheden, een 3D-ontwerp en een op maat gemaakte offerte om u compleet te ontzorgen voor de aanleg van uw tuin. Onze deskundige hovenier in de buurt van Oosterhout maakt gebruik van een persoonlijke aanpak; we zorgen er dan ook voor dat de aanleg van uw tuin in Oosterhout geheel naar uw wensen verloopt.

Tuinontwerper in Oosterhout

Bent u op zoek naar een tuinontwerper in de omgeving van Oosterhout? De ontwerpers van RR Tuin & Design staan te popelen om u te helpen. Laat uw tuin professioneel ontwerpen door ons hoveniersbedrijf nabij Oosterhout. Voordat onze ontwerpers kunnen beginnen met ontwerpen, hebben we de afmetingen van uw tuin nodig. Heeft u toevallig nog de bouwplannen liggen? Dan kunnen we deze gebruiken, anders meten we uw tuin vakkundig op met onze laserapparatuur. Na het opmeten van uw tuin, gaat onze hovenier in Oosterhout met u in gesprek. We bespreken uw wensen over uw tuinaanleg in Oosterhout, wanneer u gebruik gaat maken van de tuin en uw favoriete materialen. Afhankelijk van het budget wordt er een tuinontwerp gemaakt met bijbehorend beplantingsplan. Bekijk ondertussen ons portfolio ter inspiratie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Professionele hovenier in Oosterhout

Voor een hovenier in de buurt van Oosterhout bent u bij RR Tuin & Design aan het juiste adres. Ons hoveniersbedrijf nabij Oosterhout is werkzaam in alle prijsklassen, u betaalt bij ons dus nooit teveel. Voorafgaand aan de verschillende werkzaamheden, ontvangt u van onze hovenier nabij Oosterhout een op maat gemaakte offerte. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. U kunt bij ons terecht voor een complete tuinrenovatie, een zomer- of winterbeurt of een compleet onderhoudsplan. Uw tuin aanleggen in Oosterhout, doen we altijd met veel plezier; laat ons gerust weten wat we voor u kunnen betekenen door contact met ons hoveniersbedrijf nabij Oosterhout op te nemen.

Andere diensten van RR Tuin & Design

Advies & Ontwerp

Tuinaanleg Particulier

Tuinonderhoud

Tuinaanleg Zakelijk

Hoveniersbedrijf Oosterhout

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in de buurt van Oosterhout? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met RR Tuin & Design op, we horen graag van u. We maken samen met u een afspraak, zodat we de verschillende mogelijkheden voor uw tuinaanleg in Oosterhout kunnen bespreken. Hopelijk kunt u aankomende zomer weer genieten van een frisse tuin.

Werkgebied RR Tuin & Design

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant