Laat uw tuinberegening aanleggen door RR Tuin & Design

De afgelopen zomers waren de droogste ooit, heeft u toen ook elke avond met een tuinslang in de hand de planten water staan geven of zijn er een hoop uitgedroogd? Tuinberegening aanleggen voorkomt droogte in uw tuin. Tuinberegeningssystemen zijn zeer modern en deze kunt u zelfs verbinden met uw smartphone. Zo kunt u de verschillende beregeningsgroepen aan- en uitzetten met uw mobiele telefoon!

De gemakken van tuinberegening laten aanleggen

Een beregeningsinstallatie in de tuin laten aanleggen zorgt voor veel gemak. U hoeft niet meerdere keren per dag een sproeier te verzetten, maar kunt met enkele drukken op de knop uw hele tuin laten beregenen. U bent dus ook niet langer genoodzaakt om iemand te vragen om uw planten water te geven wanneer u op vakantie gaat. Waar u ook zit, u kunt met uw smartphone het beregeningssysteem activeren. Bij beregening aanleggen in uw tuin hoort natuurlijk ook een beregeningsplan. Dit ontwerpen we bij RR Tuin & Design graag voor u!

Beregeningssysteem voor uw tuin?

Wij werken met u naar uw droomtuin!

Beregeningssysteem aanleggen

Wanneer u ervoor kiest om de beregeningsinstallatie te laten aanleggen wordt er gekeken naar het aantal vierkante meters tuin en hoe krachtig de installatie moet zijn om de juiste druk op te bouwen, dit wordt ook wel het beregeningsplan genoemd. Daarnaast wordt er gekeken naar de soorten beplanting en of er naast een sproei-installatie nog een andere manier van bewatering moet worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld een druppelslang. Wilt u tuinbesproeiing aan laten leggen? Laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor uw tuin door RR Tuin & Design, wij denken graag met u mee in mooie oplossingen voor uw tuin.

Een sproei-installatie in de tuin laten aanleggen

Een sproeisysteem in uw tuin aanleggen? Geen probleem voor RR Tuin & Design. Waar beregeningssystemen bestaan uit sproeiers, druppelslangen en andere soorten beregeningsapparatuur, bestaat een sproeisysteem enkel uit sproeiers. Een sproei-installatie voor uw tuinbesproeiing aanleggen in uw tuin biedt veel mogelijkheden. U heeft veel keuze in soorten en maten sproeiers. Sommige sproeiers zijn verborgen en komen uit de grond wanneer je het gehele sproeisysteem aanzet, andere zijn standaard boven de grond.

Waarom is tuinbewatering aanleggen zo belangrijk?

Voor een optimale groei van uw beplanting is het van groot belang dat deze over voldoende water en voedingsstoffen beschikken. Laat niets aan het toeval over en neem met RR Tuin & Design contact op. Wij kunnen voor u een beregeningsplan maken en u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor bewatering in uw tuin.

Andere diensten binnen tuinaanleg

Beplanting

Bestrating

Houtbouw

Verlichting

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant

Partners