Tuinverlichting aan laten leggen

Het laten aanleggen van tuinverlichting heeft verschillende doelen, zoals het verlichtingen van bestrating, een voordeur of garage. Naast het verlichten van uw tuin heeft u de mogelijkheid een unieke sfeer te creëren in uw tuin. Met de juiste tuinverlichting kunt u de nadruk leggen op verschillende objecten, denk aan een vijver, speciale beplanting of beelden. Met tuinverlichting zorgt u ervoor dat u het hele jaar door en zowel ‘s ochtends als ‘s avonds van uw tuin kunt genieten.

Uw tuinverlichting aan laten leggen door RR Tuin & Design

Wanneer u de keuze maakt om tuinverlichting te laten installeren, laat dit dan altijd doen door een professioneel bedrijf. Dit is van groot belang omdat foutief geïnstalleerde tuinverlichting voor veel problemen kan zorgen, denk bijvoorbeeld aan kortsluiting door water in de kabels of lampen. Wilt u tuinverlichting laten aanleggen? Voorafgaand aan de werkzaamheden krijg u een op maat gemaakte offerte van ons zodat u precies weet welke werkzaamheden er gedaan zullen worden en wat de kosten zijn. Gaan onze vakbekwame hoveniers binnenkort bij u aan de slag?

Toevoegingen met verlichting voor uw tuin?

Wij werken met u naar uw droomtuin!

Buitenverlichting aanleggen voor uw tuin

Het aanleggen van buitenverlichting voor uw tuin kan op elk gewenst moment gebeuren als de fase waarin de aanleg zich bevindt dit toelaat. Wanneer u de gehele tuin door ons laat aanpakken, beginnen wij eerst met het grondwerk. Hieronder valt dus ook het aanleggen van buitenverlichting. Wij verwerken de kabels ondergronds, voorafgaand aan het bestraten van uw tuin. Zo heeft u na oplevering van de tuin geen last van kabels die overal tussen liggen en straalt uw tuin rust uit. U kunt bijvoorbeeld buitenverlichting in de grond laten monteren, zodat de lichtstralen van onderaf een boom, plant of muur beschijnen. U kunt ook kiezen voor verlichting aan de muur, of spots aan een muur die van boven naar beneden schijnen, zodat u bepaalde delen van uw tuin kunt accentueren.

Terrasverlichting laten aanleggen

Met de juiste terrasverlichting bent u het hele jaar door verzekerd van de gezelligste avondjes in de tuin. Naast het laten aanleggen van buitenverlichting rondom het terras, kunt u ook overwegen om terrasheaters te laten plaatsen. Zo kunt u ook in de winter genieten van uw tuin en eventueel een heerlijke barbeque. Gedurende de winter zorgt de verlichting van het terras ervoor dat u niet genoodzaakt bent om rond vier of vijf uur al naar binnen te gaan.

Grondspots aanleggen: de ‘finishing touch’ voor uw tuin

Grondspots zijn zowel in als langs de bestrating te verwerken, ze geven voornamelijk de looproutes van de tuin aan en kunnen gebruikt worden om de nadruk te leggen op bomen of borders. Het is ook mogelijk om voor de buitenverlichting van de grond gebruik te maken van grondspots met kleine zonnepanelen. Deze spots laden zichzelf gedurende de dag op en gaan in de avond op een ingestelde tijd automatisch aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin wat betreft grondspots, terrasverlichting of buitenverlichting? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met RR Tuin & Design!

Andere diensten binnen tuinaanleg

Beplanting

Bestrating

Houtbouw

Beregening

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant

Partners