Tuinaanleg Prinsenbeek

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Laat deze tuinrenovatie uitvoeren door RR Tuin & Design. Van ontwerp tot onderhoud, wij ontzorgen u compleet. Wij houden graag rekening met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinen. Ook wij dragen graag ons steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke toekomst. Voor de aanleg van uw nieuwe tuin is het mogelijk om materialen opnieuw te gebruiken. Denk hierbij aan planten of bestrating. Naast het hergebruiken van materialen, werken we graag samen met lokale bedrijven om het transport te beperken. Dus wilt u een tuin laten aanleggen in Prinsenbeek? Kies voor RR Tuin & Design

Wilt u een op maat gemaakt tuinontwerp?

Samen creëren wij uw droomtuin!

Laat uw tuin in Prinsenbeek aanleggen door RR Tuin & Design

Wanneer u kiest voor RR Tuin & Design, kiest u voor kwaliteit. Onze ontwerpers stemmen uw nieuwe tuin perfect af op uw wensen. De hoveniers gaan pas naar huis wanneer u écht tevreden bent over uw pas aangelegde tuin. Kies bewust, kies RR Tuin & Design. Kort maar krachtig is prima zo toch?

Tuinontwerp en tuinaanleg in de buurt van Prinsenbeek

Bent u op zoek naar een tuinontwerp in de buurt van Prinsenbeek? Laat RR Tuin & Design uw nieuwe tuin ontwerpen. Voordat we kunnen beginnen met het ontwerpen van uw nieuwe tuin hebben we de afmetingen van uw tuin nodig. Mocht u nog beschikken over een bouwtekening dan kunnen we deze gebruiken, anders meten we uw tuin vakkundig op met behulp van onze betrouwbare laserapparatuur.

Na het opmeten van uw tuin gaan we samen in gesprek over de wensen die u heeft voor uw nieuwe tuin. Wie gaat van de tuin gebruik maken, wanneer wordt er gebruik van gemaakt en welke materialen ziet u graag terugkomen in de tuin? Wanneer we antwoord hebben op deze en andere vragen gaan onze ontwerpers aan de slag om de shets ontwerpen te maken.

Wanneer deze ontwerpen klaar zijn, worden deze gepresenteerd en word het defintieve ontwerp gemaakt, het defenitieve ontwerp zal worden gepresenteerd met een offerte en een 3D-tekening voor uzelf zodat u precies kunt zien welke werkzaamheden er plaats gaan vinden, en voor welke prijs. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. U kunt alvast ons portfolio bekijken ter inspiratie. Voor een compleet tuinontwerp en tuinaanleg van uw nieuwe tuin in Prinsenbeek kunt u terecht bij RR Tuin & Design!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Overige diensten van RR Tuin & Design

Advies & Ontwerp

Tuinaanleg Particulier

Tuinonderhoud

Tuinaanleg Zakelijk

Hovenier Prinsenbeek

Zoekt u een hovenier in Prinsenbeek, Etten-Leur, Oosterhout of gewenste andere plaats.? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De hoveniers van RR Tuin & Design staan voor u klaar. Wij helpen u graag verder met al uw verschillende klussen in de tuin, van onderhoud tot complete tuinrenovaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over tuinaanleg en tuinontwerp in Prinsenbeek.

Werkgebied RR Tuin & Design

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant