Tuinaanleg Rijen

Voor tuinaanleg in Rijen moet u bij RR Tuin & Design zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen. We vinden dat een tuin betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom zijn wij werkzaam in alle prijsklassen. Wist u dat we bij een tuinrenovatie soms materialen kunnen hergebruiken? Dit hergebruik is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen nieuwe bestrating aan te schaffen maar kunt u deze extra ruimte gebruiken voor beplanting, verlichting of beregening.

Wilt u een op maat gemaakt tuinontwerp?

Samen creëren wij uw droomtuin!

Een tuin laten aanleggen in Rijen

Gedurende de aanleg van uw tuin werken we zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk. Naast het hergebruiken van materialen werken we zo lokaal mogelijk. Dit resulteer in lagere transportkosten en meer mogelijkheden. Wat ons betreft een win-win situatie.

Voorafgaand aan de aanleg van uw tuin gaan we samen met onze ontwerpers in gesprek over uw wensen. Zo wordt het tuinontwerp perfect afgestemd op wat u daadwerkelijk wilt. Uw tuin wordt opgemeten en daarna kan het ontwerpen beginnen. Wanneer dit is afgerond ontvangt u van ons het ontwerp, een 3D-ontwerp en een offerte. Indien u deze goedkeurt,  beginnen we met de aanleg van uw nieuwe tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons portfolio ter inspiratie.

Deskundige hovenier voor uw tuinaanleg in Rijen

Naast het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, kunt u RR Tuin & Design ook inzetten voor het onderhoud van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan het verticuteren van uw gazon, voorafgaand aan de lente of het winterklaar maken van uw borders. Ook bij overlast van sneeuw kunt u ons bellen. Een vakbekwame hovenier helpt u graag met de inrichting van uw tuin in Rijen! Niet alleen tijdens de aanleg van uw tuin in Rijen werken we milieubewust, ook tijdens het onderhouden van uw tuin. Een aantal van onze machines werken geheel op accu’s, de andere machines maken gebruik van speciale brandstoffen die minder schadelijk zijn voor mens, dier en milieu.

Overige diensten van RR Tuin & Design


Advies & Ontwerp


Tuinaanleg Particulier


Tuinonderhoud


Tuinaanleg Zakelijk


Bekijk onze projecten

Hoveniersbedrijf Rijen

Heeft u hulp nodig voor een tuinontwerp of tuinaanleg voor uw tuin in Rijen? Aarzel dan niet om contact met Hoveniersbedrijf RR Tuin & Design Rijen op te nemen. Wij komen vrijblijvend langs en bespreken graag samen de mogelijkheden. Bent u toe aan iets geheel anders? Wij plaatsen ook zwembaden, jacuzzi’s, patio’s, dakterrassen, overkappingen en buitenkeukens. Is dit niets voor u en kiest u liever voor een groene tuin? Wij kunnen u ook helpen met het aanleggen van een compleet nieuwe moestuin.


Neem contact op met ons

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant