Tuinaanleg Breda

Bent u woonachtig in Breda of omstreken en op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf voor de aanleg van uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We proberen als bedrijf op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Ook proberen wij zo milieuvriendelijk te werken tijdens de aanleg van uw tuin. Tijdens het aanleggen of onderhouden van uw tuin werken we zo duurzaam mogelijk. We maken gebruik van elektrisch gereedschap en speciale brandstoffen die minder schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast werken we zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven. Zo kunnen uw tuinontwerp en tuinaanleg in Breda zo goed mogelijk uitvoeren!

Wilt u een tuinontwerp op maat?

Wij werken met u naar uw droomtuin!

Tuinontwerp en tuinaanleg in Breda

Op zoek naar een tuinontwerp nabij Breda? Kies dan voor een tuinontwerp van RR Tuin & Design. Zo bent u verzekerd van een professioneel tuinontwerp van een tuinontwerper voor uw tuin in Breda, dat geheel aansluit op uw wensen. Voordat wij kunnen beginnen met ontwerpen, meten wij uw tuin met behulp van onze laser. Zo krijgen wij tot op de millimeter nauwkeurig de precieze afmetingen van uw tuin. Nu we de afmetingen en wensen in kaart hebben, beginnen onze designers met het ontwerpen van uw tuin. Deze ontwerpen in 3D worden met u doorgenomen en aanpassingen zijn altijd mogelijk.

Tuinontwerper Breda

Heeft u een tuinontwerper nodig in de buurt van Breda, kies dan voor een tuinontwerper van RR Tuin & Design. Het grote voordeel van ons bedrijf is dat wij zowel het design, de aanleg en het onderhoud kunnen realiseren. U hoeft dus niet meerdere bedrijven in te schakelen voor de aanleg van uw tuin. Wij regelen alles, van tuinontwerper tot hovenier voor uw tuin in Breda. Wanneer u met meerdere bedrijven tegelijk werkt, resulteert dit vaak in extra werk, miscommunicatie of onjuist begrepen wensen. Kies daarom voor RR Tuin & Design, nabij Breda en laat onbezorgd uw tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden door één bedrijf.

Andere diensten van RR Tuin & Design

Advies & Ontwerp

Tuinaanleg Particulier

Tuinonderhoud

Tuinaanleg Zakelijk

Neem contact op met onze hovenier nabij Breda

Een hoveniersbedrijf in de buurt van Breda nodig? Kies dan voor voor de vakbekwame hoveniers van RR Tuin & Design. U kunt ons inzetten voor diverse werkzaamheden, namelijk het zomer- of winterklaar maken van uw tuin, het ontwerpen van uw tuin, tuinonderhoud of het aanleggen van uw tuin. U kunt onze hoveniers inzetten voor complete tuinrenovaties of voor kleinere projecten. Wij zijn werkzaam binnen alle prijsklassen. Neem vrijblijvend met ons contact op en we bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw tuin.

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant