Tuinaanleg Dongen, kies voor de hoveniers van RR Tuin & Design

Een nieuwe tuin aanleggen in de buurt van Dongen? De vakbekwame hoveniers van RR Tuin & Design staan voor u klaar. Ons hoveniersbedrijf nabij Dongen werkt op een duurzame manier en grotendeels met elektrisch gereedschap. Op deze manier gebruikt de hovenier in Dongen een stuk minder benzine en de benzine die gebruikt wordt is duurzamer voor mens en milieu. Ook proberen we tijdens het aanleggen van tuinen materialen en planten opnieuw te gebruiken waar mogelijk. Zo is de tuinaanleg in Dongen door RR Tuin & Design niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Wilt u een tuinontwerp op maat?

Wij werken met u naar uw droomtuin!

Tuinontwerp of tuinaanleg in de buurt van Dongen? Even Riley bellen!

Voordat een tuinaanleg in Dongen mogelijk gemaakt worden, is er natuurlijk een ontwerp nodig, en iedereen wilt iets anders. Onze ontwerpen komen samen met u tot stand en deze zijn pas definitief na uw goedkeuring. Zo bent u verzekerd van een tuin waar u écht van gaat genieten. Na deze goedkeuring, wordt er een offerte op maat gemaakt, hierin staan alle materialen, werkuren en de kosten. Zo komt u tijdens of na het project nooit voor onverwachte kosten te staan. Gaat u akkoord, dan staat er een vakkundige hovenier voor u klaar om de tuinaanleg in Dongen te realiseren.

Een vakbekwame hovenier nabij Dongen?

Een hovenier heeft veel kennis nodig over allerlei beplanting, bomen en beschikt over een hoop vaardigheden. Zo moet een hovenier weten welke planten wanneer bloeien tijdens het aanplanten van een tuin. Een zogenoemd beplantingsplan zorgt ervoor dat tijdens elk seizoen er iets bloeit in uw tuin. Niet alle bloemen bloeien namelijk in de zomer.

Najaarsonderhoud door een professioneel hoveniersbedrijf in de buurt van Dongen

Najaarsonderhoud is van groot belang voor uw tuin en huis. Tijdens flinke stormen is het mogelijk dat in de herfst en winter takken uit bomen waaien en enorme schade aanrichten. Laat een boomverzorger van RR Tuin & Design de bomen rondom uw huis controleren en eventueel snoeien. Zo zijn u en uw buren verzekerd van een veilige omgeving en zijn de risico’s beperkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Andere diensten van RR Tuin & Design

Advies & Ontwerp

Tuinaanleg Particulier

Tuinonderhoud

Tuinaanleg Zakelijk

Hoe werkt een hovenier milieuvriendelijk?

Er zijn verschillende manieren om als hovenier in Dongen milieuvriendelijk te werken. Onze hoveniers zijn uitgerust met elektrisch gereedschap. Dit bespaart ons op jaarbasis enorm veel brandstof; ook zijn deze machines een stuk lichter en ademen onze hoveniers geen uitlaatgassen in. Het is dus een stuk gezonder voor mens en milieu! Daarnaast is het tijdens de tuinaanleg in Dongen mogelijk om materialen opnieuw te gebruiken. Denk aan materialen zoals hardhout, tegels. Stenen kunnen vaak nog prima een ronde mee. We maken ze schoon of leggen ze indien mogelijk ondersteboven terug. Neem contact op met Riley en bespreek de mogelijkheden met ons hoveniersbedrijf nabij Dongen!

Werkgebied RR Tuin & Design

Wat klanten van ons vinden

10

Pascal van Zon | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Goed advies en goed rekening met onze wensen gehouden.

Pascal van Zon

Klant

Snel en netjes

W.F. van Oudenaarden | Datum: 19-04-2022

9.7
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit9

Vriendelijke mannen, werken snel en netjes hebben nog eigen inbreng als iets verplaatst moet worden. Kortom Top.

W.F. van Oudenaarden

Klant

Zeer goed!

Andy van Etten | Datum: 19-04-2022

10
Kwaliteit werk10Kwaliteit materiaal10Vakbekwaamheid10Klantvriendelijkheid10
Communicatie10Nakomen afspraken10Prijs / kwaliteit10

Vakkundig, netjes en zeer betrouwbaar.

Andy van Etten

Klant

Heel goed

Mireille Mols | Datum: 20-04-2022

8.5
Kwaliteit werk8Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid9Klantvriendelijkheid9
Communicatie8Nakomen afspraken9Prijs / kwaliteit8

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Riley is een harde werker en verstaat zijn vak. Denkt goed mee met wat de klant wil.

Mireille Mols

Klant

Na wat extra communicatie een tevreden klant

Esther Cornec | Datum: 18-05-2022

7.3
Kwaliteit werk7Kwaliteit materiaalN.v.t.Vakbekwaamheid7Klantvriendelijkheid8
Communicatie8Nakomen afspraken7Prijs / kwaliteit7

In eerste instantie was ik niet tevreden. Door miscommunicatie was niet alles volgens afspraak uitgevoerd. Maar het is snel en goed opgelost.

Esther Cornec

Klant